Home over ons

Over ons

U-producties is het journalistieke bureau van Mehmet Ülger en Astrid van Unen. Opdrachtgevers zijn onder meer EénVandaag, Spoorloos, P+, Wordt Vervolgd en FNV Mondiaal.

Onze specialismen zijn diversiteitsbeleid, Turkije, maatschappelijk verantwoord ondernemen, sociale economie, onderwijs, ontwikkelingssamenwerking en vakbondsrechten.

Wij bieden opdrachtgevers gedegen journalistieke producties: artikelen, tv-items, brochures, internetfilmpjes en strakke eindredactie van tijdschriften en boeken. Nieuwsgierig? Bel ons of kijk eens onder de knop Publicaties.
Astrid van Unen

astrid

Astrid van Unen (1963) werkt ruim 25 jaar in de journalistiek.

Tot 2008 werkte ze in vaste dienst bij het Brabants Nieuwsblad, VVDM-blad Twintig, Het Onderwijsblad en FNV Magazine. Daarna besloot ze fulltime te freelancen.

Sinds 2002 is ze vaste freelancer voor FNV Mondiaal, waar ze schrijft over (internationale) vakbondsrechten, en freelance redacteur van P+, tijdschrift over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Mehmet Ülger

mehmetMehmet Ülger (1962) is ruim 20 jaar freelance journalist.

Hij werkte undercover mee aan het boek 'De blinde vlek van Nederland' van Stella Braam en schreef samen met haar 'Grijze Wolven, een zoektocht naar Turks extreem rechts'.

Hij was lange tijd correspondent bij ANP en schreef in het verleden voor Turkse kranten. Sinds 2007 is hij lid van de Raad voor de Journalistiek.

Ülger is een allrounder: hij werkt voor zowel de Nederlandse tv als de geschreven pers. Ook maakt hij documentaires en heeft hij veel ervaring als debatleider.

 

Zoeken